DuuniTehdas tulee taas!

Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy ja Porvoon kaupunki valloittavat jälleen yhteistyökumppaneineen Porvoon Taidetehtaan tiistaina 6.2.2018 klo 10-15.30. Tapahtuman juontavat imitaattori, artisti, juontaja, näyttelijä Juha Laitila ja Liikuta Lasta ry:n Aki Hirvonen. Leevi Salonen esiintyy tapahtumassa kello 13.30.

Jo perinteeksi muodostunut DuuniTehdas on itäisen Uudenmaan suurin rekrytapahtuma. Tilaisuus kerää yhteen alueen työnhakijat ja työnantajat sekä tuo esille erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Paikanpäällä mahdollisuus täyttää työhakemuksia sekä laatia CV rekrytoinnin ammattilaisten avustamana ja saada vinkkejä yhteishakuun!

Tänä vuonna tapahtumaan on ilmoittautunut edellisen vuoden tapaan viitisenkymmentä työnantajaa. Avoimien työpaikkojen määrä on huikeat 4800! Tarjolla on erilaisia työllistymismahdollisuuksia aina kesätöistä pidempiin työsuhteisiin eri toimialoilla. 11 oppilaitosta esittelevät toimintaansa toisen asteen ja korkeakoulujen yhteishaun kynnyksellä.

Käytössä on Taidetehtaan Avanti-sali, Tehdassali ja Narikka. Kuten vuoden 2017 tilaisuudessa Avanti-sali toimii työnantajan ja tekijän kohtaamispaikkana. Tehdassali on varattu oppilaitosten käyttöön. Narikan tiloissa voi laatia CV:n rekrytoinnin ammattilaisten avustamana, sekä ottaa osaa Haaga-Helian opiskelijoiden suunnittelemaan työnhakupolkuun.

Tilaisuus on messuvieraille maksuton. Näytteilleasettajilta peritään pieni osallistumismaksu.

Tehdään yhdessä tapahtumasta entistä vaikuttavampi!

Tervetuloa mukaan!